ראש העיר יונה יהב מעוניין למנות את עו"ד ענבל בן ארי לתפקיד היועצת המשפטית של עיריית חיפה – כך נודע ל"כלבו חיפה והקריות".
כפי שפורסם כאן, בסוף חודש ינואר הודיעה היועצת המשפטית עו"ד ימית קליין ליהב על עזיבתה את התפקיד אחרי 24 שנים בעירייה, שבמהלכן שימשה בין השאר היועצת המשפטית של התאגיד העירוני יפה נוף והיועצת המשפטית לעירייה משנת 2016 ועד היום. הודעתה התקבלה בתדהמה בהנהלת העירייה וסימנה את תחילתו של גל עזיבות של בכירים, כאשר אחרי קליין הודיעה גם אדריכלית העיר ליטל שלף דורי על עזיבתה.
בן ארי החלה את עבודתה כעורכת דין בעירייה בשנת 2001 אך עזבה עם תחילת הקדנציה של ראש העיר הקודמת עינת קליש רותם. לאורך השנים היא שימשה היועצת המשפטית של ועדת ההקצאות, של ועדת התמיכות ושל התאגידים העירוניים, ובין השאר עמדה בחזית המאבק המשפטי שניהלה העירייה לפינוי מיכל האמוניה בשנת 2017. משנת 2020 משמשת בן ארי, המתגוררת בקיבוץ לוחמי הגטאות, היועצת המשפטית של עיריית צפת.
גורמים בעירייה מספרים כי יהב כבר קיים פגישה עם בן ארי.
את תגובתה של בן ארי לא ניתן היה להשיג. בעירייה סירבו להגיב.
רק רציתי לדעת
מענין שכבר יודעים מי יבחר במכרז שיעשה בעתיד…
ירון ב.
הדלפות בעירייה הזו לעיתונאים זה נורא.
בהלם
לרשום דברים על סמך ספקולציות זה מאד עיתונאי ואמין
נועם
כמה עלוב מה שמתרחש בעיריית חיפה…האנשים האיכותיים בורחים…
מאיר
נראה כמו חלוקת ג'ובים לכאורה כמובן. איום ונורא. אני מקווה שבוחרים יהב מכים עכשיו על חטא.
יצחק
הכל רק בבקשה לא תמי אלמוג, בלתי..