בעקבות פיצוץ המשחק מול מכבי תל אביב לפני שבועיים, המשטרה הודיעה כי חלה חובה להציג תעודה מזהה בכניסה לאיצטדיון סמי עופר לפני הדרבי שיתקיים מחר (שני, 20:30) ובו תארח מכבי חיפה את הפועל חיפה. עם זאת, הפעם לא הוטל איסור על מכירת אלכוהול בסביבת האיצטדיון אך לא תותר הכנסתו ליציעים.
המשטרה הודיעה כי הכניסות ליציע הצפוני ייפתחו בשעה 17:30, ובשעה 18:30 ייפתחו הכניסות לשאר היציעים. בכניסות יתבצע בידוק קפדני מהרגיל, שבמידת הצורך יכלול בדיקה באוהלי בידוק ומערכות שיקוף. כמו כן יתוגברו מצלמות האבטחה בשערי הכניסה. בשל הבידוק הצפוי בשערי הכניסה מומלץ לאוהדים להקדים את הגעתם לאיצטדיון.
כמו כן קיים איסור הכנסת פריטי לבוש לכיסוי הפנים, ואוהד שיגיע עם פריט אסור זה יהיה חשוף לקנס של 500 שקל ויורחק ל-30 יום ממשחקי הכדורגל.
באשר לחניות סביב האיצטדיון מסרה המשטרה כי רכבים שיחנו ויחסמו כבישים או צמתים ולא יחנו כחוק ייגררו לחניון הקונגרסים או לרחוב הרותם. מערך התחבורה הציבורית יעובה ויקבל עדיפות בצירי התנועה וקדימות מעבר ברמזורים בהגעה למשחק. בסיום המשחק יוצב מערך מטרוניות מעובה בסמיכות לאצטדיון על כביש 4 סמוך לצומת הפסל.
שלמה
מצויו