-->
מטוס של חברת אייר חיפה (צילום: אנתוני הרשקו)
מטוס של חברת אייר חיפה (צילום: אנתוני הרשקו)

זינוק נוסף במספר הטסים באייר חיפה

בחודש ינואר טסו 9,088 נוסעים מחיפה לחו"ל ובכיוון ההפוך ב-181 טיסות של אייר חיפה, ו-3,520 נוסעים טסו מחיפה לאילת ומאילת לחיפה ב-66 טיסות של החברה. בסך הכל הטיסה אייר חיפה 12,608 נוסעים ב-247 טיסות. וגם: המספרים של שדה התעופה בחיפה

פורסם בתאריך: 12.2.25 07:58

עלפי נתוני חודש ינואר של שדה התעופה חיפה, בחודש ינואר נרשם זינוק של מספר הטסים בחברת אייר חיפה הן בטיסות לחו"ל והן בטיסות לאילת.

מהנתונים עולה כי בחודש ינואר טסו 9,088 נוסעים מחיפה לחו"ל ובכיוון ההפוך ב-181 טיסות של אייר חיפה, ו-3,520 נוסעים טסו מחיפה לאילת ומאילת לחיפה ב-66 טיסות של החברה. בסך הכל הטיסה אייר חיפה 12,608 נוסעים ב-247 טיסות.

נתונים אלו משקפים כאמור זינוק במספר הטסים בחברה. בחודש אוקטובר היא הטיסה מנתב"ג ללרנקה שבקפריסין ובכיוון ההפוך 5,056 נוסעים, ובחודש נובמבר היא הטיסה מנתב"ג ליעדים שונים ובכיוון ההפוך 7,438 נוסעים. כזכור, בחודש דצמבר הודיעה החברה על מעבר מנתב"ג לשדה התעופה בחיפה ועל השקת קו טיסות לאתונה שנפתח בתחילת ינואר.

באשר לשדה התעופה החיפאי, בחודש ינואר טסו מחיפה לאילת 3,487 נוסעים, ואת הדרך ההפוכה עשו 3,481 נוסעים. בסך הכל טסו בטיסות פנים ארציות 6,968 נוסעים. מספר הטסים לחו"ל ובחזרה עומד על 9,576, כאשר 4,955 נחתו בחיפה ו-4,621 המריאו ממנה.

 

תגובות

6 תגובות
6 תגובות
  1. אליקו

    איזה כתבה לא ברורה… בכמה זינקו, מה המגמה? צרפו איזה גרף, משהו…

  2. צביקה החשמלי

    איך אתם נותנים לשרת התחבורה לנוח בחו"ל , כאשר היא לא מטפלת בדברים החשובים כמו מערכות ניווט לשדה התעופה והארכה שלו ב 300 מטר לפחות.
    סליחה, היא כן מטפלת בבייס שלה ויוזמת הפעלת רציפים בנמל חיפה כי יש בועד ליכודניקים. זה כן.
    בושה

  3. עופר אלימלך - ישראל 25

    "איך אמרו על הישראלים .
    פראיירים לא מתים , הם מתרבים".
    מחיר בכותרת זול .
    אבל כמו חברות שקלטו את הישראלי המתלהב ומשלם גם אייר חיפה … שילמת על הטיסה ?! יופי … עכשיו ליד החלון ? עוד 17 שח ואם אתה רוצה ליד פתח הכניסה יציאה – עוד 40 שח .
    חחחחחחחח טיסה נעימההההההה .

  4. אריה

    איזה שטויות, ברור שקפץ כמות הנוסעים. כי עברו מנתבג שלא תרם לנוחות הגעה לשדה לשדה בחיפה. שיהיה בהצלחה, מחכה לטוס גם איתם.

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר