לאחר הפסקה של חמש שנים מירוץ חיפה חוזר. זה יקרה ביום שישי, 9 במאי, בחוף דדו. המירוץ, שיתקיים ביוזמת רשות הספורט העירונית, יכלול ארבעה מקצים – מקצה תחרותי של עשרה ק"מ מגיל 14, מקצה תחרותי של חמישה ק"מ מגיל 13 ומקצים עממיים של 1.5 ק"מ ו-1.25 ק"מ למשפחות ולתלמידים.
המרוץ יוזנק מחוף דדו ויעבור במסלול מעגלי ברחוב דוד אלעזר, דרך ההגנה (בנתיב הכניסה לחיפה בלבד) עד למחלף אלנבי, ובחזרה דרך רחוב דוד אלעזר, טיילת החוף, שקמונה וקו הסיום בחוף דדו. לאורך מסלול המירוץ ימוקמו תחנות מים, לרווחת המשתתפים. כמו כן, בנקודת הסיום של המירוץ יוקם חפ"ק, אשר יכלול עמדת עזרה ראשונה. למשתתפים יוענקו חולצת המירוץ ומדליית השתתפות.
מנהל רשות הספורט בעיריית חיפה ניר שאול: "לאחר חמש שנים שבהן מירוץ חיפה לא התקיים, אני שמח להזמין את ציבור הרצים לחידוש המסורת על פי הנחייתו של ראש העיר יונה יהב. המירוץ יתקיים בטיילת, על רצועת חוף מדהימה, במסלול מהיר, ויאפשר לכולם להביא לידי ביטוי מקסימלי את היכולות שלהם".
לפרטים נוספים ולהרשמה לחצו כאן.
רונית
ומי יגזור את הקופון?