ביום חמישי נחנך בעתלית סניף של רשת החומוסיות החדשה חומוס ושליש, שבהקמתו הושקעו כ-700,000 שקל. היזמים – עו"ד אבי אדרי המתמחה בתחום הנדל"ן ובמגזר העסקי; סולי ענף, כלכלן, איש כספים ומומחה לאשראי; ואסף בן דוד העוסק בתחום המסעדנות כבר יותר מעשור ומנהל עסקים בתחום- היו אחראים על האירוח, ועל יחסי הציבור הופקדו משרדה של אורית שחם-וואלך ומשרדה של נטע שריקי.
חומוס ושליש הוא שילוב ישראלי של חומוס ובירה קרה מהחבית, שאליהם נלווים טאפאסים מפנקים. על התפריט אחראי השף והיועץ הקולינרי ליעוז מלול שיצר מנות ישראליות כמו שקשוקה, חציל קלוי וסלט ישראלי, ומנות טבעוניות כדוגמת סלט בורגול וסלט בריאות עם קינואה ועדשים.
בקרוב ייפתח סניף נוסף של חומוס ושליש בטירת כרמל, ועד חודש אוגוסט ייפתח גם סניף חיפאי בכיכר ספר.
תגובות