החנות נתיב היין בטירת הכרמל חגגה בחמישי האחרון שלוש שנים להיווסדה. בחנות ניתן למצוא מבחר ענק של יינות משובחים, בירות, קוניאק, וויסקי וברנדי מכל רחבי העולם. זו היתה הזדמנות מצוינת להזמין למקום עיתונאים ובלוגרים מהמדיה המקומית ומהמדיה הארצית כדי לשמוע הרצאה של תומר לוי, מבעלי יקב יפו, על דרכי ייצור היין ובעיקר איך שותים אותו.
המארחים אבי ברק ואבי ביטון, שהם גם בעלי החנות וגם בעלי חברת הייבוא ניצן מותגי מזון, ומנהל החנות אנטולי מורזכנוב, סיפקו למוזמנים טעימות של לא פחות משמונה סוגי יין – דבר שהעלה את מפלס מצב הרוח של הנוכחים. על האירוע הופקד משרד יחסי הציבור של אורית שחם- וואלך.
תגובות