טירוף הכנאפה לא עוצר, וברוח החידושים בענף מתעתדת דנה שפירא – כן, זו שאתם מכירים מחומוס רייצ’ל ז”ל – לפתוח במרכז הכרמל את כנאפה שפירא, שתהיה הכנאפה הכשרה הראשונה בחיפה. בתכנון: תערובת גבינות מיוחדת, גלידה שתיוצר במקום, וגם משלוחים.
וכדי להיערך בצורה הטובה ביותר ולקבל פידבקים לפני הפתיחה, הרימה שפירא שולחן ענק של כנאפה ביום הולדתו של סטטיק, ואפילו הכינה אותה בדרך המסורתית – על גחלים.
שפירא, קופצת על עגלת הטרנד?
“זאת כנאפה של אשכנזייה. עד עכשיו יש כנאפה כשרה רק בירושלים, אז מעכשיו לא צריך לנסוע עד לירושלים, אפשר להגיע לכנאפה שפירא. הכנאפה הזאת הולכת להפתיע את כולם”.
יניב
מתי נפתח?
דדדדדד
היי! יש כנאפה כשרה גם בעפולה