דנה שפירא אמנם סגרה לפני חודשיים את חומוס רייצ’ל שלה בכניסה לקיבוץ עין כרמל, אבל היא ממש לא יושבת בחיבוק ידיים. בימים אלה היא שוקדת על הקמתם של שני עסקים חדשים, בתחום האוכל כמובן. האחד הוא מתחם אירועי קונספט בביתה בכרמל והשני הוא רשת של סטריט פוד.
שפירא, מה צפוי לנו?
“אני מקימה מותג חדש של אירועים פרטיים – חלל מטורף המיועד לאירועי קונספט בלופט של הבית שלי שיש בו עיצוב אדריכלי מיוחד, וייערכו בו אירועים מצומצמים כמו ימי הולדת, ארוחות משפחתיות ומסיבות רווקות. הסגנון של האוכל יהיה יצירות מגניבות על השולחן”.
ומה לגבי הסטריט פוד?
“אני עובדת על מיתוג לרשת חדשה שהולכת להיות בבעלותי בקרוב, והסניף הראשון יהיה בחיפה. לרשת יקראו Bola Bola, אבל בשלב זה אני שומרת את הפרטים לעצמי. מה שכן – אני בחיפושים מטורפים אחרי לוקיישן. זה הולך להפתיע”.
ואין מצב להחזיר את חומוס רייצ’ל?
“לא. אני משחררת את סבתא ושמה את דנה במרכז”.
תגובות