יהב ג’ינו מונה לשף של אולמי ימה. ג’ינו, שמגיע לתפקיד החדש עם רזומה של השף של מלון הנסיכה באילת ושל מסעדת ג’ינו’ס בקריון, מתמחה במנות גורמה מהמטבח הכשר, וסגנון הבישול שלו משלב בין המטבח המסורתי למטבח המודרני.
אילן קרני, הבעלים של ימה, רכש חדש?
“כבר תקופה ארוכה שאני רוצה להביא את יהב אלינו, ועכשיו אפשר לברך על המוגמר. ג’ינו הוא אחד מהשפים הטובים במדינה, והצטרפותו למשפחת ימה לוקחת אותנו עוד צעד קדימה בכל הקשור למצוינות”.
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
קצת צניעות,או כמו שאמרה הפולניה,"כבר אכלתי יותר גרוע." הייתי בחתונה בימה החודש! גם אם השף הוא אחד הטובים בארץ, לא יעזור לאוכל הטוב שהוא מכין, אם ההגשה לוקה באיטיות מעצבנת ונעשית ברובה ע"י צעירים עם הרבה רצון טוב אבל ממש לא מיומנים וגם האחראים עליהם ניראים כחסרי אונים!