לפני קצת פחות משנה גילתה סנובה שהקונדיטור גל גבריאלי סגר את הסניף של גל'ס בייקרי במלון הבוטיק כרמלה במרכז הכרמל ושלמקום שיתפנה ייכנס איל המסעדנות החיפאי של הניינטיז דני כץ, שפתח שם סניף נוסף של רשת המסעדות בליקר בייקרי שברשותו. אבל האפיזודה הזאת של כץ היתה קצרה מאוד, וכעת הוא החליט לסגור את המקום לקהל הרחב ולהפעיל אותו רק עבור אורחי המלון. וגם לכץ, בדיוק כמו לגבריאלי בזמנו, יש הרבה טענות על מרכז הכרמל ועל מה עבר עליו מאז שהיה מקום תוסס.
כץ, סוגר את הסניף?
"יש בזה מן האמת".
מה זאת אומרת?
"אנחנו חושבים על זה. יש לנו שני סניפים בחיפה – האחד ברחוב איינשטיין שעובד אש, והשני במלון כרמלה שאליו לא מגיע קהל. כנראה שמרכז הכרמל הזדקן".
השמועות הן שהוא יישאר פתוח רק לאורחי המלון.
"נכון. אין טעם להחזיק טבחים וצוותים על מספר האנשים הקטן שמגיע לשם מהכרמל".
זה אומר שמרכז הכרמל מת?
"זה אומר שמרכז הכרמל קיבל סטירה רצינית יותר מאשר כל שאר חלקי העיר".
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
הבעיה לא במרכז הכרמל, הבעיה בסניף עצמו. ניהול חובבני, הזמנות לא הגיעו, שירות גרוע. הייתי פעמיים שם ובשתי הפעמים לא קיבלנו את מה שהזמנו! תכלס היה כייף להגיע לשם ולצאת כל פעם מבלי לשלם.
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
כשהשירות גרוע והכל מלא קורי עכביש מסביב לשולחן, ולאף אחד לא אכפת כשקוראים למלצריות 10 פעמים בשביל כוס מים! אז באמת כדאי לסגור את המקום…פוטנציאל יש צריך רק מישהו עם תודעת שירות גבוהה ותפריט מגוון ואין סיבה שלא יעבוד!
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
וואי מסכים כל כך עם אלה שכתוב לפני. שירות גרוע.