כאשר עננת השיפוצים איימה על מהלך החיים התקינים במרכז הכרמל בחיפה ובחצר הקונדיטוריה שלו, ראה גל גבריאלי כמה צעדים קדימה ופתח את הסניף השני של גל'ס בייקרי במלון היוקרה כרמלה מבית היוצר של פנחס וגסטון. אבל למרות הפרסטיז', גבריאלי לא אכל שם יותר מדי קצפת. הבוקר (שלישי) הוא סיכם על עזיבה, ואת מקומו במלון יתפוס איל המסעדנות של הניינטיז בואך המילניום דני כץ, שיפתח שם סניף נוסף של רשת בליקר בייקרי שלו.
גבריאלי, תחזור להתמקד במקום שבו פרחת?
"מאיפה אתה יודע? זה קרה ממש עכשיו".
סנובה יודעת הכל.
"החלטתי להתמקד בעיקר ולא במה שמסביב. זו היתה הרפתקה, צברתי ניסיון ועכשיו אני מפנה את הבמה למישהו אחר ומקווה שהוא יצליח לפחות כמוני ואולי אפילו יותר. אני פשוט רוצה להתמקד בקונדיטוריה שלי שאותה אני אוהב מאוד ולהישאר בתחום שאותו אני חי ונושם".
כץ, מתי הפתיחה?
"לפני עשרה חודשים פתחנו את הסניף הראשון של בליקר בחיפה בכניסה לרחוב איינשטיין, ולנוכח ההצלחה הגדולה ייפתח הסניף השני במלון כרמלה. הפתיחה מתוכננת ל-1 במרץ".
תגובות