וניה ביסטרו בר בשער פלמר חוגג את המעבר לשבעה ימי עבודה בשבוע, לאחר שעד כה היה המקום סגור בימי שני ומעתה הוא יהיה פתוח לקהל הרחב בכל יום בשעות 24:00-12:00. המעבר יצוין באירוע הנושא את השם "פתיחת עונת הרחצה", והוא יתקיים היום (שני) החל בשעה 19:00 ויציע לסועדים תפריט ייחודי וחד פעמי הכולל אויסטרים, סביצ'ה בהכנה אישית מול הלקוח ולפי בקשתו, דגים כבושים, מולים, צדפות ולובסטרים בשילוב יינות לבנים משובחים ו"אלכוהול של ימאים" – בלוגה קפואה, טנקירי מאלאקה, זקאפה,ג'ין ועוד.
לדבריו של בעל המקום דני הוק סגל מתוכנן ערב חגיגי מלא באוכל טוב ובאלכוהול משובח, ודי.ג'יי דוד ישעיהו יהיה אחראי על וייב מוזיקלי מגניב ומיוחד. מומלץ (ושווה) להזמין מקומות ולבוא רעבים וצמאים.
תגובות