נא להכיר: בוריטו סושי בורגר – מסעדה שנפתחה במרז הכרמל (שדרות הנשיא 121, אם אתם מתעקשים) ושמציעה פיוז’ן מרענן שמשלב בוריטו מקסיקני, סושי יפני והמבורגר אמריקאי. וכך תוכלו למצוא שם שילובים שעל פניו נשמעים בלתי אפשריים אבל באופן מפתיע הולכים מצוין ביחד.
הבעלים בוריס איבנוב וטירמן סמוטריצקי מספרים שלמרות הזמן הקצר שעבר מאז פתיחתה של המסעדה הם מצליחים למשוך קהל אפילו מהמרכז, ומציינים שהמקום פתוח לאורך כל ימות השבוע חוץ מאשר ביום ראשון שהוא מבחינתם יום המנוחה.
איבנוב, שילוש קדוש חדש?
“השילוב הזה של שלושה מטבחים הוא הייחודיות של המקום. כשהישראלים שומעים את המילה סושי הם רואים בעיני רוחם את הסושי המסורתי, אבל אנחנו משלבים סושי, בוריטו והמבורגר. זה משהו שטירמן, שהוא השף שלנו, ואני פיתחנו בעצמנו. הגענו למסקנה שהמטבח מתקדם כמו ההייטק, ואנחנו כמעט בשנת 2020, אז יש מקום לחידושים”.
ויש היענות?
“זה העסק הראשון שלנו. בהתחלה פתחנו חשבון אינסטגרם והעלינו תמונות של כל מיני מנות ושילובים, ושאלנו את העוקבים שלנו אם הם אוהבים את מה שהם רואים. התחלנו עם 90 עוקבים, אבל מאז שהמקום נפתח עלה מספר העוקבים ל־1,000. אפילו קיבלנו כבר טלפונים מאנשים מהמרכז”.
תגובות