טרנד הכנאפה הולך ותופס תאוצה בחיפה, ותחת כל עץ רענן נפתח דוכן כנאפה שמציע את מרכולתו. השבוע נפתחה במושבה הגרמנית, וליתר דיוק בשדרות בן גוריון 19, כנאפייה חדשה בשם כנאפה המושבה, שהייחודיות שלה היא תוספת של גלידה טורקית מחלב עזים עם פיסטוקים.
הבעלים שלה הוא באסל אבו דריס, שמחזיק בתואר עורך דין, והוא דאג להביא למקום החדש כוח אדם מיומן שעבד במשך שנים רבות בממתקי הידידות בנצרת, שנחשבת לעיר הכנאפה. ודרך אגב, המחיר הוא 15 שקל למנה, ואם חשקה נפשכם בכנאפה טרייה עד הבית, המחיר הוא 50 שקל לקילוגרם.
אבו דריס, מתוק לו מתוק לו?
“פתחנו בשלישי שעבר, ועכשיו אפשר להגיד שסוף סוף יש בחיפה כנאפה אמיתית כמו שעושים בנצרת. את הכנאפה שלנו אנחנו מכינים מחומרים טבעיים בלבד, אין אצלנו צבעי מאכל, ואנחנו מכינים אותה על המקום. אני גם מוסיף גלידה מיוחדת שמיובאת מטורקיה ושהיא קצת יותר עמידה לחום”.
אלון
שיהיה בהצלחה!
שרון
בהצלחה , איזה כייף
!!!
וובס בעוספיא עשו את זה קודם. איןוו כמו הכנאפה שלהם
דין דין
חומוס עם פול עדיף וגם יותר בריא
אורית
נבוא לטעום. בהצלחה רבה!