בעיר התחתית נפתחה לאחרונה מסעדה איטלקית חדשה – ג'יו קוסו – שהייחודיות שלה היא שהאלכוהול הוא אחד מהמרכיבים המובילים בכל המנות בתפריט, ואם זה לא מספיק, לכל מנה הוצמד המשקה האלכוהולי המתאים ביותר. את השם בחרו הבעלים עם קריצה למסעדה הקודמת שלהם – צ'יז – שפעלה באותו החלל.
כפיר בויום, מבעלי המסעדה, שילוב מנצח?
"ההבנה שאלכוהול הוא חלק בלתי נפרד מהבילוי הביאה אותנו לפתוח את ג'יוקוסו. המטבח שלנו מתמחה בשילוב אלכוהול בתוך המנות ובהתאמתו של האלכוהול לאוכל".
תגובות