אולי לא שמתם לב, אבל השף אורי ארנון חזר צפונה. מי שכיכב במדורי החברה כשף שהמציא את המותג ארנולד'ס, עזב את מפעל חייו ועבר לאנגוס בעיר התחתית, וכשזה סגר את שעריו עבר לגלות בנתניה ובישל אוכל יווני. כעת הוא פתח באולמות האבירים בעכו מסעדה לבנטינית שנקראת רוטס (כלומר שורשים) ביחד עם שני שותפים – מואנס ח’ורי וסאמר סייד, שניהם מבעלי מסעדת דוניאנה.
ארנולד, איך אתה קשור למטבח הלבנטיני?
“מה איך? אני חצי מצרי-עיראקי. ארנון זה החצי השווייצרי”.
תגובות