ארבעה חודשים אחרי פתיחתו של הפאב דה פריז בעיר התחתית משיק הבעלים פליקס טייף תפריט חדש. אם עד עתה התהדר המקום בתפריט שהותאם לצרכני האלכוהול והציע שניצלונים, צ’יפס, טבעות בצל ואדממה, כעת תוכלו לנשנש שם קרואסון ממולא במבחר גבינות, בסלמון מעושן ובביצה, נקניקיות צ’וריסוס, פירות ים, קרפצ’ו, ברוסקטות ופיצות.
טייף, שינוי קונספט?
“הקרואסון הוא מנת הדגל החדשה של המקום. בעקבות הביקוש מצד הלקוחות שלנו למנות נוספות ולאוכל טוב גייסתי את אמנית הבישול שרון כנען שבנתה מנות חדשות של אוכל מקומי עם נגיעות אירופיות, ויש גם מחשבה לפתח דברים נוספים. המנות החדשות הולכות טוב עם אלכוהול”.
תגובות