הקיץ מכה בחום לוהט, ואין כמו גלידה כדי לקרר קצת את הגוף. גלידריית אמיליה בציר מוריה השיקה שלוש גלידות שבהן משולב גם אלכוהול: גלידת בירה מאנץ’ שמורכבת מבירת אנפילטרד עם שבעה אחוזי אלכוהול ושעליה מפוזר מאנץ’ שנותן פיקנטיות, והתוצאה היא סורבה בירה; גלידת אפרול שפריץ – סורבה שמורכב מאפרול האיטלקי; וגלידת אשכולית אדומה עם קמפרי.
הבעלים דביר גרשון, שילוב מנצח?
“גלידה היא כמובן אחת מהאהבות הגדולות שלנו, ולשמחתי הכנת גלידות היא גם המקצוע שלי ושל אשתי עינת. עינת אוהבת מאוד בירה והמשקה האהוב עלי הוא אפרול שפריץ, ולכן החלטנו לעשות ניסיון ולשלב את שתי האהבות הללו וליצור גלידה בטעמי אלכוהול ובירה. אחרי כמה וכמה ועוד כמה וכמה ניסיונות הצלחנו להגיע לנוסחה המדויקת של גלידות בטעמי בירה, אפרול וקמפרי. לדעתי כל חובב אלכוהול, וגם כאלה שלא, ייהנו המגלידות הללו. אנחנו כבר עובדים על הטעמים המיוחדים הבאים”.
תגובות