חומוס דובנוב 26 בשכונת נוה שאנן בחיפה משתדרג עם הצטרפותה של ליאת בירן, המוכרת לכם מבית הקפה קפאין בשכונה, לניהול החומוסייה. סימן ראשון לשינוי הוא הפיכתה של החומוסייה בשעות הערב לחומוס-קונספט בר עם תפריט לילה, שגם בו מקבל החומוס מקום של כבוד עם מנות חדשות כמו סבלאווח (סביח מלאווח), טאלי מקומי (הגרסה החיפאית למגש ההודי) ופיתה שאולי וראובן (פיתה על הגז שמוגשת לצד שמן זית, חומץ בלסמי, עגבנייה מגורדת, סלסלת צ'יפס ונקניקיות עוף). ובגזרת המתוקים תוכלו למצוא מלאווח פרוס לשמיניות בתוספת שוקולד לוטוס או דבש.
בירן, לא רק חומוס?
"עד עכשיו המקום היה פתוח עד הצהריים, והחלטנו לתת מענה לקהל הלקוחות גם בערב בעקבות הביקוש. לכן הכנסנו גם תפריט אלכוהולי, לאחר שעד עתה היו פה רק שני סוגים של בירה".
את לא חוששת שהציביון של החומוסייה ייטשטש?
"לא. אנחנו ממוקמים בלב אוכלוסייה של סטודנטים, והם מחפשים את השינוי הזה. הקונספט קיים רק עשרה ימים אבל הוא מוכיח את עצמו יותר ויותר מיום ליום. התפריט נמצא בהרצה עד שנראה מה הקהל אוהב".
תגובות