כאשר אלירן אלקיים פתח לפני שבע שנים את הסניף של בשרלה בקרית חיים היה זה המשך להצלחה של מסעדת הדגל במתחם קסטרא. אלא שלאחרונה סגר אלקיים את הסניף הקרייתי, ובמקומו הוא פותח מקום חדש. אז כדאי שתשננו את השם ג'ק-לין – בר-מסעדה שיכלול תפריט קוקטיילים שבונה שחר קרייזלר (שברזומה שלה בניית תפריטי קוקטיילים למסעדות נחשבות בתל אביב) ותפריט אוכל שעליו עמל השף דניאל רחמים (שהגיע לשלב הפיינליסטים ב"משחקי השף").
אלקיים, למה בחרת בשם ג'ק-לין?
"חיפשתי שם אותנטי ומקומי בגלל שהאוכל יהיה מבוסס על פיוז'ן ישראלי עם חומרי גלם מקומיים. השם הזה הכי התאים לקונספט ולאופי של המסעדה".
ואיזו בשורה תביא?
"הבשורה שג'ק-לין תביא לתושבי חיפה והצפון היא חוויה שכולה פיוז'ן ושתורכב מכל מה שהופך בילוי לכזה שמשאיר טעם טוב של עוד".
תגובות