-->
ברבוניות בווניה ביסטרו. בלי חלוקה בין ראשונות לעיקריות
ברבוניות בווניה ביסטרו. בלי חלוקה בין ראשונות לעיקריות

וניה ביסטרו משיק תפריט חדש

התפריט כולו עודכן עם 20 מנות חדשות ומנות שהן הומאז' למנות שהוגשו במסעדה בעבר. הייחוד: מנות sharing

פורסם בתאריך: 30.1.18 21:32

וניה ביסטרו משיק תפריט חדש, ולכם יש את כל הסיבות לחגוג איתו. שנה לאחר שהושק התפריט הקודם החליטו הבעלים דני סגל ואורי אלון לעדכן את התפריט כולו עם 20 מנות חדשות ומנות שהן הומאז' למנות שהוגשו במסעדה בעבר. על התפריט החדש הופקד שף הבית אריאל רביע בליווי של השף אוהד לוי מהמסעדות התל אביביות צ'יקטי וסושיאל קלאב.

לציון האירוע נערכת בווניה היום (שלישי) ומחר מסיבת השקה לתפריט החדש, שבה תחולק לסועדים סנגריה און דה האוס וצ'ייסרים במחיר מוזל. על העמדה היום יתקלט די.ג'יי ניר חסון מקול הקמפוס, ומחר יביא הצמד ראסטה אירליין את קצב הדאב רגאיי.

 

 

סגל, מה מייחד את התפריט החדש?

"התפריט מבוסס על מנות sharing ופחות על חלוקה קלאסית בין מנות ראשונות למנות עיקרית. לכן גם התמחור הוא נגיש יותר. באותה ההזדמנות אנחנו משיקים גם תפריט קוקטיילים חדש".

 

ניוקי בווניה. ויש גם תפריט קוקטיילים חדש

ניוקי בווניה. ויש גם תפריט קוקטיילים חדש

 

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר