בטרנטינו, המסעדה האיטלקית בסינמול, משיקים תפריט חורף למרות שחוץ מהסופ"ש האחרון קשה לומר שיש פה חורף. התפריט קיבל את הסלוגן "Tarantino – Happy Italian Food", והמנות מחולקות לקטגוריות כמו אנטיפסטי, PRIMI, סלטים, מרקים, תנור אבן, פסטות, פיצות ומנות עיקריות.
את התפריט החדש רקח השף מיכאל גרטופסקי – השף של מסעדת מיכאל במושב לימן ושל מסעדת צ'יקטי בתל אביב – שעם היציאות החדשות שלו נמנות פוקצ'ה ביאנקה (פטריות כמהין קצוצות ורוקט), פסטת פפרדלה סלמון (רוטב שמנת עם סלמון מעושן, סלמון טרי, ביצי קוויאר ועירית קצוצה), לזניה בולונז (בשר בקר טחון עם ירקות שורש ועגבניות בבישול ארוך ופרמזן) והמבורגר ITALIANO (בשר בקר טרי עם פלפלים קלויים ומוצרלה).
בגזרת הפיצות הוסיף גרטופסקי שש פיצות מיוחדות: בופולינה (מוצרלה בופלו, עלי אורוגולה ופרמזן), ביאנקה (פפרוני, ארטישוק ועלי אורגנו), מלזנה (מוצרלה, חציל שרוף, סלסת עגבניות, שום קונפי, פלפל חריף ואורגנו טרי), דולצ'ה אה סלטה (כרובית, בטטה, פלפל פפה דיו וקשקבל), פטריות בניחוח כמהין, ומרינרה (אנשובי סילביה, שום קונפי, פלפל חריף, עלי ארוגולה וקילופי פרמזן).
תגובות