לפני כשנה, לאחר תקופה ארוכה שבה הוא התמקד בקייטרינג, פתח השף אביעד פורמן במתחם אדמירלטי בקרית חיים את פורמנ'ס – מקום שמיועד לקיום אירועי בוטיק ושמשמש גם כבוטיק שוקולד. לפני כחצי שנה נפתחו שעריו של פורמנ'ס גם לבופה ארוחת בוקר בימי שישי בסגנון אכול כפי יכולתך. לאחרונה הוא הרחיב ביחד עם אחותו אביבית, שהיא שותפתו לעסק, את המעגל הקולינרי של העסק ויצא בכל יום רביעי עם ערב על טהרת המטבח האיטלקי: פיצות בטאבון עצים, מנות קלאסיות של פסטה וקינוחים כמו שרק הוא יודע להכין. התפריט משתנה מדי שבוע לפי חומרי הגלם שהוא שם את ידו עליהם ולפי מצב הרוח. המחיר לסועד: 140 שקל לארוחה של שש מנות שמוגשות לשולחן.
פורמן, איטלקית למתקדמים?
"היתה דרישה מלקוחות לטעום מהאוכל שלנו גם כשאין אירוע. זה שאנחנו פתוחים רק יומיים בשבוע גורם לאנשים להתגעגע אלינו".
ולמה דווקא אוכל איטלקי?
"כי זה מטבח שאני מאוד מחובר אליו ומאוד אוהב אותו. אני משלב בין הטעם האיטלקי לטעם ישראלי. בקרוב אנחנו מתכננים להתרחב עוד יותר ולהוסיף ערב דגים וערב אסייתי".
תגובות