ביום חמישי השיק ביסטרו בר קפה רנה בקריון את תפריט הערב החדש שלו. סניפי הרשת השונים, בבעלותו של גולן בן עטיה, מתפקדים במשך כל שעות היום, החל מהשעה 8:00 בבוקר, כמסעדות לכל המשפחה עם ארוחות בוקר מצוינות ועם ארוחות צהריים מפנקות, ובשעות הערב הם הופכים לפאבים עם מגוון רחב של סוגי אלכוהול, עם קוקטיילים מיוחדים ועם נשנושים כיפיים.
את תפריט הערב החדש יצר השף אמיר אברו, שמלווה את בן עטיה מפתיחת הסניף הראשון בשנת 2003, ותוכלו למצוא בו מנות כמו לביבות כרובית ביוגורט, ארנצ'יני (כדורי ריזוטו ממולאים בגבינה ומצופים בפנקו), סיגר גבינות ובזיליקום, קרנבל פטריות וערמונים מוקפצים, קרפצ'יו סלמון, ריזוטו פטריות וערמונים, טריו שקשוקה, שווארמה ביאנקה (טבעונית), רדיאטורי סלמון (פסטה עם סלמון, ארטישוק, כרישה, אפונה, תרד ושקדים מולבנים ברוטב ציר ירקות ושמנת) ושלל מוקפצים.
תגובות