לפני קצת פחות משלושה חודשים סיפרנו לכם על פתיחת סניף חדש למסעדת טאטאמי של ערן לוי, סמוך למרכז הקונגרסים בחיפה, וכעת חידשה הרשת את התפריט במסעדות שלה.
על התפריט החדש אמון היועץ הקולינרי יאיר פיינברג, ובין המנות החדשות אפשר למצוא יו ניקו טאטאקי – טאטאקי פילה בקר מושרה בוויניגרט חומץ אורז וסאקה לצד סלט מלפפונים, אספרגוס, לימון ואפונת וואסאבי; פורי צ'אן סטיר פריי – מולים מוקפצים ביוזו, שום וג'ינג'ר עם גזר, סלרי וכרישה; פישוקאטו – קרפצ'יו פילה מוסר מושרה בוויניגרט ליים וסוכר דקלים עם מיונז סלק, אספרגוס ופילה תפוז; אוצ'ו קושי אויסטר גלייז – מניפת חזה אווז בזיגוג צדפות לצד ירקות ירוקים מוקפצים ואורז לבן; סושי סלק – שרימפס או סלמון בטמפורה, קנפיו, בצל ירוק, מלפפון, מיונז דבש ויוזו; וקאבו קאשי סטיר פריי – רצועות שוק אווז ופטריות מוקפצות ברוטב ברביקיו יפני מעושן עם אטריות ביצים, ירקות, נבטים וטוגרשי.
לצד המנות החדשות מציעה טאטאמי גם תפריט קינוחים ותפריט קוקטיילים חדשים.
תגובות