את המרקייה המיתולוגית של דורי גילפז בציר מוריה בחיפה כולנו זוכרים לטובה. המקום הביא את בשורת המרקים המיוחדים לחיפה אי אז בשנת 1990, וכעבור כמה שנים, כשגילפז פתח ביחד עם ערן פייבסקי את פאב הבראון וסגר את המרקייה סגרה את שעריה, הנציחו השניים את זכרה בכל חורף בבראון עם מרקים מעולים. כעת, גם לאחר שהבראון החליף ידיים, ממשיכים הבעלים החדשים את המסורת.
החל מיום רביעי, לצד האלכוהול והנשנושים, תוכלו ליהנות שם ממרקים שיחממו לכם את החורף: מרק ירקות (תפוח אדמה, בצל, גזר, סלרי ופטרוזיליה), מרק גולאש הונגרי (גזר, תפוח אדמה, בצל, גמבה וקוביות בשר), מרק בצל צרפתי (בצל סגול, בצל לבן ויין אדום), מרק עדשים כתומות (עדשים, תפוח אדמה, גזר, בצל וסלרי), מרק עגבניות (עגבניות, בצל וגזר) ומרק אורח שישתנה מדי שבוע לפי מצב הרוח, המלצת הירקן או דרישת הקהל. מחירם של כל המרקים יהיה 32 שקל, והם יוגשו לצד מקל בייגלה חם ופריך.
תגובות