את ברונו אוליבה אתם בטח מכירים מהמטבח של בר הקוקטיילים וספר או מפאב הדאנק, ואם תהיתם לאן הוא נעלם אז התשובה היא שהוא עבד עד עכשיו על הבייבי הפרטי שלו. אוליבה קנה את הפאב בית הבובות ברחוב נתן קייזרמן 8 בעיר התחתית בחיפה והפך אותו ל-BREW KNOWS – גסטרו-בר נעים וטעים שמתפאר, איך לא, באוכל המצוין המוצע בו.
אל הצוות של הפאב הוא צירף את התותחים הכבדים אלכס אדלשטיין (הדאנק) וענבל קוטיק (ג'ק והאפונים) – פרצופים שבוודאי תשמחו להיתקל בהם שוב.
בין המנות המוצעות בתפריט תוכלו למצוא צ'יפס אורז מעושן, בוריק ביצה עם פולנטה או עם בייקון ופטריות, צ'יקן קייב, קציצות כרובית ובצל, סנדוויץ' אנטי פסטי, סנדוויץ' סביח, סלט עדשים, נקניקיות, המבורגר בקר או חזיר, צ'ורוס לקינוח ועוד, אבל אם תרצו לטעום אותן תצטרכו להגיע בהקדם מכיוון שהתפריט משתנה מדי חודש בהתאם למצב הרוח של אוליבה ולמזג האוויר. בחודש נובמבר למשל מתוכנן חודש ראמן שבמהלכו יוצעו סוגים שונים של המרק היפני.
הבר האינטימי (25 מקומות ישיבה ברחבה הפנימית ועוד כמה מקומות ישיבה ברחבה החיצונית) פתוח בכל ימות השבוע מלבד יום ראשון, מהשעה 18:00 ועד אחרון הלקוחות (לרוב בסביבות השעה 3:00).
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
לא יודע בכלל. זה היה הראמן הכי שחור מסויה, מלוח נורא, בלי שום קשר לאף ציר שהתבקשתי לבחור (פטריות או חזיר).