סדרת CHEF & SHOW מגיעה לראשונה לזאפה חיפה. מדובר בסדרת הופעות שהחלה את דרכה בכרם ברקן ובעקבות ההצלחה היא התרחבה למועדוני הזאפה ובהם גם הסניף החיפאי. במסגרת הסדרה ישתפו פעולה אמן בולט ושף מוכר למופע חד פעמי המשלב קולינריה ומוזיקה, כאשר השפים יכינו כמה מנות ספיישל המאפיינות את טעמם הקולינרי.
בזאפה חיפה תוכלו ליהנות משלושה שיתופי פעולה מסקרנים: אמיר דדון והשף דיוויד פרנקל (6 בנובמבר), גידי גוב והשף ישראל אהרוני (24 בנובמבר) ואבי סינגולדה והשף שאול בן אדרת (2 בינואר).
במופע המשותף הראשון, זה של דדון ופרנקל, יוכלו הצופים ליהנות מארנצ'יני פטריות לצד מטבל איולי שום ולימון ומטבל סלסה ורדה; מברוסקטה סביצ'ה מוסר ים במשרה ליים, שאלוט, צ'ילי, ג'ינג'ר ומלפפונים; מטליאטלה טרטופו עם חמאה, מחית כמהין, קרם פרש, ביצה עלומה ופרמזן; מתבשיל פרגית על פריקי לצד לוביה וסלט ירוק; ממוסר ים אפוי עם עגבניות שרי, צלפים וניוקי; מסלט פנצנלה; ומטירמיסו לקינוח.
תגובות