טרטוריה ונציאנה – המסעדה האיטלקית ברחוב שער פלמר 2 בעיר התחתית בחיפה – משיקה תפריט חדש. כארבעה חודשים לאחר פתיחת המסעדה ולאחר הרצת תפריט הפתיחה החליט השף אהרון נעמנה הגלילי לבנות לה תפריט חדש שכולל מנות ראשונות כמו ברוסקטה תוצרת בית עם עגבניות, שום, שמן זית, בלסמיקו ובזיליקום (29 שקל), מנות דגים ובהן סלמוני אל פורנו – סלמון אפוי בתנור עם זיתים, צלפים, שמן זית, עגבניות שרי וליים לצד תפוח אדמה אפוי (83 שקל) או פילטו די סקורפאנו – פילה בס מבושל ברוטב יין לבן, אספרגוס, עגבניות מיובשות ושמנת לצד ניוקי (76 שקל), מנות בשר דוגמת סקאלופיני די ויטילו – מדליון פילה עגל ברוטב יין אדום ופטריות לצד ניוקי (98 שקל), אינוולטיני די פולו – רולדת עוף ממולאת בראגו כבש ברוטב יין לבן, עגבניות וזיתים לצד פולנטה (83 שקל) וגריליאתה מיסתה – מיקס גריל זוגי במשקל 500 גרם ובו נתחי אנטרקוט, פילה עגל, צלעות טלה ופרגית לצד תפו"א (295 שקל), וכמובן פסטות כמו רביולי גבינה, פטריות וארטישוק ברוטב חמאת עגבניות (68 שקל).
המסעדה פתוחה לקהל בימים שלישי-חמישי בשעות 21:30-12:00 ובימים שישי ושבת בשעות 22:30-12:00.
צריך להוזיל קצת
אוכל מצוין, תמחור מעט גבוה. יש הרבה אלטרנטיבות זולות מסביב ובכל פעם ששקלנו לחזור המחיר הרתיע אותנו.