-->
השף חמודי עוקלה. היכונו לערב שלא יישכח (צילום: יפית שקאלו)
השף חמודי עוקלה. היכונו לערב שלא יישכח (צילום: יפית שקאלו)

ערב אחד, שישה שפים. כך חוגגים את סוף הקיץ באיטליאנו דלה קוסטה

השף חמודי עוקלה יארח את ארז קומרובסקי, גיא פרץ, סבינה ולדמן, אוראל קמחי ודודו אוטמזגין לערב חד פעמי שכולו חוויה קולינרית. רק מהתפריט שמתוכנן שם אנחנו כבר מלקקים את האצבעות

פורסם בתאריך: 23.8.17 17:33

ביום שלישי, 29 באוגוסט, יארח השף חמודי עוקלה ממסעדת איטליאנו דלה קוסטה את השפים ארז קומרובסקי, גיא פרץ, סבינה ולדמן, אוראל קמחי ודודו אוטמזגין לערב חד פעמי לכבוד סיום הקיץ. במהלך הערב, שכולו חוויה קולינרית אחת גדולה, יוגשו מנות מיוחדות מעשי ידיהם של ששת השפים, ובהן פיצה כתף טלה בבישול ארוך עם קרם ארטישוק ירושלמי, בצלי מדורה שרופים ועלי טימין; ברוסקטה עם סשימי דג מקומי עם קרם פלפלים, שקדים צלויים ומיזונה; רביולי פולנטה; שרימפס מקומי צלוי עם קייל מוקפץ ובצל מושחם, בלסמי מצומצם ופופקורן מעושן; וטורטליני לחם אבוד וגבינות על תבשיל כרוב, אווז, חמאה ומרווה. וכל אלה יוגשו לצד קינוחים ייחודיים שווים במיוחד.

 

השפים גיא פרץ, ארז קומרובסקי ואוראל קמחי. מהרו להזמין מקומות (צילומים: דניאל צ'צ'יק, אריאל שליט וחיים יוסף)

השפים גיא פרץ, ארז קומרובסקי ואוראל קמחי. מהרו להזמין מקומות (צילומים: דניאל צ'צ'יק, אריאל שליט וחיים יוסף)

 

איטליאנו דלה קוסטה, שנפתחה לפני מעט יותר משנה במבנה הרכבל התחתון בשכונת בת גלים בחיפה, היא מסעדה איטלקית עם נגיעות גליליות. על המטבח אמון השף עוקלה שפרץ לחיינו בתוכנית "משחקי השף" לאחר ששימש כשף של מסעדת מגדלנה המוכרת. בעלי המקום הם האחים תופיק ובילאל חסן, ואת המסעדה מנהל ביד רמה עאדל ביאדי. המסעדה מוקפת בחלונות זכוכית גבוהים המשקיפים אל נוף המפרץ, והמטבח הוא פתוח, כך שהסועדים יכולים לצפות בכל תהליך הכנת המנות.

הערב המיוחד יתחיל בשעה 19:00, וקבלו עצה: מהרו להזמין מקום.

 

איטליאנו דלה קוסטה. גם אוכל וגם נוף. מי צריך יותר? (צילום: יפית שקאלו)

 

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר