גלידריה חדשה ומיוחדת במינה נפתחה בימים אלה בסינמול בחיפה. גלידיום – פרי רעיונם של מהנדס המזון אופיר בסביץ' ושותפו משה שמילוביץ' – מעוצבת כמעבדה שעל קירותיה נוסחאות המרכיבות את הגלידות, והגלידולוגים (כך נקראים עובדי המקום) מכינים את הגלידה הטרייה מדי יום מאחורי קיר זכוכית שקוף כשהם עוטים עצמם חלוקי מעבדה.
אם חשבתם שמדובר בעוד גלידה בגביע או בכוס אתם טועים, ובגדול. בגלידיום תוכלו לקבל את הגלידה שלכם בתוך קרואסון צרפתי ואפילו בתוך לחמניית המבורגר עגולה ומתקתקה, ובתוכם גלידת תות וגלידת וניל עם שוקולד לבן, רוטב תות, דובדבנים, פניני שוקולד לבן ושבבי פטל מיובש. כמו כן מוצעים לכם שם קוקטיילים מיוחדים וצבעוניים כמו למשל קוקטייל קים ק' – גלידת אוריאו וגלידת ברולה, נוטלה, שוקולד לבן, פירורי אוריאו, ריס'ז, הרשיז', מיני אוריאו, גלילית וסוכריות זהב קופצות; או קוקטייל סוויט 16 – גלידת קרם ברולה, סירופ תותי פרוטי, מרשמלו, שטיחון חמוץ, סוכריות צבעוניות, סוכריות קופצות וצמר גפן מתוק.
בסביץ': "גלידיום הוא המקום הכי שמח שיכולנו לחשוב עליו. המטרה העיקרית שלנו היא לעשות אנשים מאושרים תוך שימוש בכלים ובטכניקות מעולם טכנולוגיית המזון. לאחר שנים של פיתוח ומחקר בתחום הגענו לנוסחה המנצחת, ואין ספק שזו הגשמת חלום".
תגובות