מיום שני הבא ייפתח פאב הברברוסה כרמל לקהל כבר בשעה 10:00 בבוקר. הברברוסה, בבעלותם של לירון הראל וסער אביגזר, הוקם לפני קצת פחות משנה על חורבותיו של בית הקפה תות, במתכונת דומה לזו של הסניף בקרית חיים. עד כה שעת הפתיחה של המקום היתה 18:00 והוא הציע למבלים אוכל איכותי ואלכוהול מגוון במחירים שפויים.
כעת, כשהקיץ כבר כאן, החליטו השניים לנצל את המרפסת ואת הגינה המקסימות של הפאב ולהציע תפריט בראנץ' שווה. את התפריט, בקונספט קליל וקיצי, הרכיב השף הצעיר והמוכשר עומר מרגלית, ותוכלו למצוא בו נשנושים שמתאימים לשעות הבוקר (כמו למשל קרואסון חמאה במילוי ממרח עגבניות מיובשות, גבינת עזים, בצל סגול, בזיליקום וסלמון מעושן או סלט עשבים וקשת סלקים על מצב לבנה עזים בתוספת חמוציות וצנוברים) ומנות עיקריות שמיועדות לשעות הצהריים (ובהן ניוקי קריספי על מצע שמנת נענע וגרידת לימון) ביחד עם קוקטיילים ומשקאות מרעננים וכיפיים.
כמה כיף לבוא לפאב עם כפכפים.
תגובות