בימים אלו מתחילה תקופת הרצה של פאב חדש – גוטה – ברחוב נתנזון 18 בעיר התחתית. הבעלים של המקום הוא איתי ויינשטיין – דמות מוכרת בחיי הלילה שעבד בעבר בין השאר בסקאוט ובפרנג'ליקו וכיום הוא רכז חינוך במועצה האזורית חוף הכרמל – ששב לסצנה אחרי הפסקה של שבע שנים. מי שיסייע לו הוא חברו דור אהרון, צלם אופנה ואירועים, שעזב את עמדת הבר בדיוק וישמש מנהל הבר בגוטה. לצורך בניית התפריט בחר ויינשטיין בשתי אוטוריטות בתחום הקולינריה המקומית – שלומי נבון (הסליק, פסטה בסטה, פסטה מרקט ושאנן בר) והשף ארז גולקו.
ויינשטיין, למה גוטה?
"ראשית, זה על שם החתול שלי. שנית, זה 'טוב' של פעם ואני מתחבר לזה מאוד, ושלישית זה גוטה מ'מציצים'".
וגם המקום הזה יהפוך לסוג של מציצים?
"אני בעד".
אתה לא חושש מתחרות עם שאר הפאבים באזור?
"להיפך. אני מביא משהו אחר ויושב על המשבצת של ישראל הישנה של פעם".
תגובות