במהלך החודשיים הקרובים יעבור פאב הדיוק מתיחת פנים. הדיוק הוא אחד מהברים הוותיקים והיציבים בכרמל שפועל כבר יותר מ-14 שנה. הפאב שבבעלותו של רן צוקרמן, צוקי בשבילכם, יכול לאכלס כ-100 אנשים, הקו המוזיקלי שלו נע בין רוק לייט למיינסטרים באמצע השבוע ונגיעות אלקטרוניות בסופי השבוע, והוא מציע תפריט אוכל עשיר, מהמושקעים בחיפה, 13 ברזי בירה ומגוון ענק של וויסקי משובח.
כעת החליט צוקרמן שיש מקום לשינוי. לדבריו הוא מקפיד על רענון נקודתי מדי כמה שנים, אך כעת הגיע זמן לשינוי כללי שיצעיר ויעדכן את הפאב. וכך, בחודשיים הקרובים ייערכו שינויים בגזרת העיצוב, האוכל והקוקטיילים.
אל השף מקסים זאיקה צורף השף אריק ברגר, והשניים שוקדים ביחד המנות של התפריט החדש, שמוצעות כעת כמנות ספיישל מתחלפות במטרה לבחון את תגובות הסועדים, ובהן סביצ'ה סלמון עם איולי כוסברה, וואסבי, שומשום, ליים יפני וסויה מתוקה; סשימי דג ים עם עשבים, יוגורט ופלפל חריף; ברוסקטה מטיאס עם שמנת חמוצה וביצה רכה מעל; קלמרי על הפלאנצ'ה עם יין שרדונה, שום קונפי ועגבניות מיובשות; וסלט סלנובה המורכב מחסה סלנובה, הדרים, קשקבל, פיצוחים וויניגרט סלק.
בגזרת העיצוב יורגש שינוי משמעותי בריהוט, בתאורה ובצבעים צעירים ומזמינים. ולנו לא נשאר אלא רק לאחל הרבה הצלחה ולקוות שהחודשיים האלה יעברו מהר.
תגובות