תערוכת התיירות של ישראל, שנחשבת לאירוע הדגל בתחום, נערכה בשבוע שעבר בפעם ה-23 בגני התערוכה בתל אביב, והשתתפו בה משלחות מכ-40 מדינות, ובהן בולגריה, רוסיה, רומניה, קפריסין, יוון, איטליה, ספרד, ארצות הברית, הודו ומרוקו. בין הביתנים בתערוכה היה גם ביתן חיפאי שזכה לביקורות אוהדות בשל עיצובו כמטבח כפרי המשלב חדשנות, כאשר ברקע הוצגו סרטונים וצילומים של חיפה, ובשל המנות המעוצבות של השפים החיפאים ורד פרן ושלומי נבון. בין המנות: ברוסקטה של לבנה ביתית וגבינת בצל; סלט טבולה עם גרגרי חומוס ויוגורט; עלי כרוב ועלי גפן ממולאים; קרמבו ביתי; ומגשי פירות מעוצבים.
ראש העיר חיפה יונה יהב: "אנו מייחסים חשיבות עצומה לתיירות ועושים כל מאמץ כדי להגדיל את מספר חדרי המלון בעיר באמצעות בתי מלון חדשים שנמצאים בשלבים שונים של תכנון, רישוי ובנייה".
מנכ"ל עיריית חיפה גדי מרגלית: "זו תערוכה חשובה במיוחד, ומי שלא שם לא קיים".
Comments are closed