מיתר ועומרי הם בני זוג כבר שנתיים. היא סטודנטית להנדסת מערכות מידע בת 23, הוא מתווך בן 28, ושניהם גרים באותו רחוב בקרית חיים. עומרי עבד כטבח במסעדות אסייתיות במשך שש שנים, ובפעם הראשונה שבה הוא הכין לה סושי היא התעלפה.
"היה לי הכי טעים בעולם", מספרת המעריצה מספר 1, "לא טעמתי באף מקום סושי יותר טעים מזה, ואני חובבת סושי מושבעת כבר תשע שנים".
אולי כי זה נעשה עם הרבה אהבה?
"נכון, זה היה עם המון אהבה. מאז בכל פעם שהוא הכין לי סושי אמרתי לו 'אתה חייב לעשות עם זה משהו', והוא תמיד השיב 'לא, אין לי כוח להתעסק עם זה'. לפני כחודש עומרי ראה תוכנית טלוויזיה על מישהו שמכין מגשי סושי מפוארים, ופתאום משהו הסתובב אצלו והוא הציע שנעשה גם כי בא לו לפנק אנשים. קנינו מצרכים ותכננו איך ייראה המגש שלנו עם שמונה רולים. רצינו שהוא יהיה כמה שיותר צבעוני, העלנו תמונה, ומאז התגובות התרבו והביקוש עלה".
השניים הקימו את ארט אוף סושי, ומיתר מספרת: "אנחנו עושים הכל בהזמנה אישית, כך שמחיר של מגש נקבע בהתאם לסוגי הרולים. רול צמחוני עולה 40 שקל, רול עם דג בפנים או בחוץ עולה 50 שקל ורול עם דג בפנים ובחוץ עולה 60 שקל. אנחנו שולחים ללקוח רשימה של מרכיבים, והוא מרכיב לעצמו את הרולים".
לא הכי זול.
"לא זול, אבל יש פה מוצרים יקרים – דגים טריים מאוד. אנחנו משקיעים את הנשמה בכל מגש. אגב, השבוע לכבוד פורים עשינו מבצע שמי שמזמין חמישה רולים מקבל רול במתנה".
תוכניות לעתיד?
"אנחנו נמצאים בשלב הפיתוח ומעלים רעיונות חדשים, אבל בטח שנמשיך עם זה. מהשבוע הבא נתחיל לעשות גם שולחנות שוק מעוצבים של סושי, רטבים ותוספות מיוחדות שילווה בשואו מקדים ואשר ניתן יהיה להזמין אותם לכל אירוע".
פתוח בכל יום, איסוף עצמי מקרית חיים. טלפון להזמנות: 054-2594212.
אילנה א'
בהצלחה לזוג הצעיר, בסושי, בלימודים, בעבודה ובכלל בחיים
ישי
הזמנתי מהם עוד לפניי הכתבה ומבחינתי נמחקו כל רשתות הסושי האחרות, טעם של גן עדן כל הכבוד לכם