מי שעבר בצהרי שבת האחרונה ברחוב העצמאות פינת רחוב הנמל לבטח שפשף את עיניו בתדהמה. טור ארוך של אנשים התפתל עד לפתחה של ברדא בייקרי – המאפייה הכי טרנדית בעיר התחתית. לפני שאתם קופצים משמחה על כך שברדא תהיה פתוחה מעכשיו בשבתות, נוריד אתכם לקרקע – זה לא יקרה. לפחות לא בקרוב.
דניאל אדלר טריפון, האיש מאחורי המותג, על מה המהומה?
"יש לנו מיזם חדש וחיכינו לסוף הסגר כדי להשיק אותו – ברדא בורגר שופ. כרגע זה פופ אפ שיגיח מדי פעם, ובהמשך זה יקרה במקום קבוע שיעבוד כל יום. אנחנו בחיפושים אחר לוקיישן מתאים".
מן הסתם זו לא תהיה המבורגרייה רגילה?
"בתפריט של הפופ אפ יש שלוש מנות – המבורגר בשר, המבורגר טבעוני של Beyond אבל אנחנו עובדים על פיתוח משלנו, והמבורגר דג מטוגן עם צ'יפס כמו במנת פיש אנד צ'יפס קלאסית. כמובן שהלחמניות הן שלנו, והכנו גם קינוח אחד של ברדא. אני מאמין שבהמשך יהיה ליין של דברים מהמאפייה שייכנסו לתפריט המתוקים של הבורגר, וגם התפריט עוד יתפתח. בכל פופ אפ נכניס ספיישלים וחידושים".
ואיך מתעדכנים מתי הפופ אפ הבא?
"נפרסם אותו מראש בחשבונות האינסטגרם של ברדא ושל הבורגר שופ, אבל מה שבטוח – זה תמיד יהיה בהפתעה. הופתענו מאוד בשבת, היה מטורף, הרגו אותנו. היה תור עד רחוב העצמאות כמו בימי שישי. פתחנו ב-12:00 עד הקציצה האחרונה, וזה נגמר מהר מדי".
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
מעניין כמה נדבקו בקורונה בתור המטורף…
בהחלט מטורף להצטופף סתם עבור המבורגר