הפאב After Dark מציע סדנאות לקבוצות שהן חוויה של בירה, אוכל ומה שביניהם. בסדנאות, אשר מיועדות לקבוצות של 12 משתתפים מינימום, יוגשו שש מנות מבושלות בבירה, לצד בירות מתאימות כמובן, והכל ילווה בהסברים מפורטים על סוגי הבירות, על תהליכי ההכנה שלהן ועל שילובן בבישול.
באפטר דארק ברחוב יפו 130 בעיר התחתית יש לא פחות מ-30 סוגי בירה מהחבית – לאגרים, בירות חיטה, איילים ובירות למביק מתוקות – שמשתלבים נהדר עם המומחיות של המקום שהיא בשרים, ובהם סטייקים, המבורגרים, נקניקיות ופלטות של בשרים בעישון קר, שבו הבשר נכבש ועובר עישון בטמפרטורה נמוכה, כאשר בסוף התהליך צורבים את השומן ואת העור על הגריל לקבלת פריכות. למעשנה נכנסים גם דגים שמוגשים בפלטות לצד ירקות.
לפרטים ולהרשמה: 053-5216076
תגובות