מסעדת רפאלו במרכז קסטרא השיקה תפריט חדש עם שלל מנות מהמטבח האיטלקי ממוחו הקודח של השף רועי הלוי, הזכור מהעונה השלישית של "משחקי השף".
בין המנות החדשות תמצאו ניוקי סלק בושה ברולה – ניוקי סלק ברוטב שמנת, שום, תרד, ערמונים, גבינת בושה מקורמלת ואגוז מוסקט (57 שקל); ריזוטו פטריות – פטריות צלויות, קרם כרישה, קרפצ'יו פטריות פורטבלו, כמהין ופרמזן (46 שקל); מוצרלה בוראטה – עגבנייה צלויה, זיתי קלמטה, קונפי שום, ארטישוק, בזיליקום, אורגנו, צנוברים, צ'ילי טרי, ברוסקטה, גבינת מוצרלה בוראטה ובלסמי מצומצם (57 שקל); מחבת שרימפס – שרימפס בחמאת שאטה, אספרגוס, ברוקולי, עשבי תיבול וברוסקטה (52 שקל); פולנטה אספרגוס ופטריות – פטריות פורטבלו צלויות, אספרגוס וגילופי פרמזן (48 שקל); סלט אנדיב ותפוחי עץ – לבבות אנדיב, תרד, רוקט, תפוח עץ, ויניגרט בלסמי לבן, פקאן קלוי וגבינת בושה מקורמלת (49 שקל); לזניה ספינצ'ה – לזניה במילוי גבינות, פטריות צלויות, בצל וקישואים, ברוטב שמנת כמהין, אגוזי לוז ופרמזן (69 שקל); פפרדלה דימנזו – פפרדלה ירוקה-לבנה, בשר שורט ריבס בציר בקר ועגבניות, פטריות צלויות, צנוברים, צ'ילי טרי וגילופי פרמזן (74 שקל); וניוקי שרימפס – שרימפס וניוקי בחמאת ירקות שורש, אפונה, צלפים, אורגנו, רוקט, לימון, קונפי שום, פרמזן ועשבי תיבול (103 שקל).
גם בסניף הכשר בקריון הוכנסו מנות חדשות, ובהן טורטליני טומאטו ופילה דניס – פילה דניס צלוי, טורטליני במילוי עגבניות שרופות, מוצרלה ופרמזן בחמאת אורגנו, זיתי קלמטה, עגבניות שמש, קרם פרש, קרמבל תבלינים וצנוברים (112 שקל); וטורטליני פטריות ופילה לברק – פילה לברק צלוי, טורטליני במילוי פטריות פורטובלו וגבינת מסקרפונה, קרם ארטישוק ירושלמי בחמאת שום, יין פורט, אספרגוס, גילופי פרמזן ושברי אגוז לוז (112 שקל).
חיפאי מאוכזב
סתם יקרנות וטרחנות,לא שווה את המחיר כלל
מ.
מסעדה מעולה!! שווה לבדוק את התפריט החדש
שיר
יקרים