לידיעת הקניבורים: Meat & More הוא פוד טראק שמטייל ברחבי הארץ ומציע נתחי בשר מעושנים ועל האש. מאחורי המשאית המעשנת עומד מור אברמובסקי, בן 36 מקרית מוצקין, שמחזיק קרוב קרוב לחזה את סוד המעשנות, אבל מוכן לספר שמדובר בעישון בשיטה מסורתית וארוכה באמצעות עצי פקאן, תות ותפוח. בין הנתחים ניתן למצוא אסאדו, בריסקט, אונטריב, שייטל, פיקנייה, צ'וריסוס, אנטרקוט, סינטה, כבש, צלעות טלה ואפילו ירקות מעושנים למי שמתעקש.
נקודת הבסיס של המשאית היא בצומת קרית אתא, סמוך למתחם הבורקסים והשווארמות, ומשם היא יוצאת להביא את בשורת הבשרים המעושנים לכל הארץ. בכל מוצ"ש ניתן להתעדכן בדף הפייסבוק ובחשבון האינסטגרם של Meat & More באלו ימים יהיו משלוחים והיכן תעצור המשאית בפעם הבאה, תפרוס בשטח שולחנות וכיסאות, ותמתין להסתערות של אוהבי בשר.
אם אתם ברי מזל והמשאית תחנה אצלכם בשכונה, תוכלו להתפנק בכריכי בשר מעושן של 225 גרם בלחמניית המבורגר עם חסה, בצל סגול, בצל מקורמל וצ'ימיצ'ורי (המחירים נעים בין 35 ל-70 שקל), או בפלטה של חמישה סוגי בשרים עם תפוחי אדמה, בטטות וסלטים (חצי ק"ג ב-160 שקל וק"ג אחד ב-300 שקל). במשלוחים ניתן להזמין את הכריכים (מינימום הזמנה 110 שקל) ונתחים לפי משקל (המחירים משתנים לפי סוג הבשר, מינימום הזמנה 300 שקל).
אז תתחילו לעקוב אחריהם. להזמנות: 052-7901100
חיפאי
למה כל כך זול?? אני פוחד שלא יפשוט רגל …חחח
הלו, כלבו, יא מבולבלים: פוד טראק , שאתם מפמפמים כבר שנה כמו טינטון באוזן שלי, אמור להיות פאסט פוד זול יותר ממסעדה ולא יקר כפליים. רעבים חרטא !!
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
הכל נשמע ונראה טוב ויפה עד אשר הגעתי לשורה עם המחיר….. כבר דמיינתי לי איך כמו בארה"ב אני נוגס בכריך מפנק ובזול..
מי יחשוב בכלל להתקרב לגזלן הזה.
יורם
הוא קרייתי שממוקם רוב הזמן בצומת קרית אתא. מדי פעם הוא יוצא למרכז. לא הבנתי, מה הקשר לחיפה?