כאשר חומוס ברדיצ'ב פרץ לראשונה אל חיינו בלב מרכז הכרמל, היו מי שצקצקו בלשונם על איכות החומוס שחבורת חסידי ברסלב מקומית יכולה להוציא תחת ידה. הציניקנים לא התמסרו בקלות לאווירת הנ..נח..נחמן העליזה שאסתר ואלעד ברדיצ'ב הביאו למקום, אבל כמו כל דבר טוב, גם סופם של המתנגדים הכי גדולים להיכנע כשהטעם מדבר. שלושת הסניפים שנפתחו מאז הם ההוכחה להצלחתו של המקום.
כעת, אחרי הפוגה כפויה בשל משבר הקורונה, מחדש הסניף במרכז הכרמל את "ערב ליל שישי המסורתי". וכך, בכל יום חמישי מהשעה 18:00 ועד חצות מציע המקום חגיגה של אוכל יהודי מסורתי שבה אפשר להתענג על קיגל ירושלמי מסורתי, קיגל תפוח אדמה ובצל וקיגל תפוחי עץ עם צימוקים, אגוזי מלך וקינמון, ורייניקס במילוי תפוחי אדמה או בשר, חמין בשרי או טבעוני, דגים בצורות שונות של הכנה כמו חריימה, גרבלקס (סלמון כבוש) וסלמון אפוי, קדירת אסאדו וירקות שורש, סלטים כמו מטבוחה, חציל רומני, גזר מרוקאי, טחינה ירוקה, חזרת וכבד קצוץ, וכמובן חלות ויז'ניץ טריות.
ניתן כמובן לשבת במקום באווירה שמחה הכוללת ערק, וויסקי ובירה מלכה מהחבית, או לקחת אוכל מוכן הביתה בעמדה המיועדת לכך.
"אנחנו מקבלים הזמנות כבר מתחילת השבוע", אומר אורן אלקין, השף ומנהל המקום, "והאוכל מגיע טרי עד לפתח הבית בימים חמישי ושישי או באיסוף עצמי. אפשר להצטרף לקבוצת הווטסאפ שלנו שבה מקבלים עדכונים של המנות לאותו השבוע, ולהזמין דרכה בלי להסתבך. זה מגניב ונחמד".
אילנה
שיפרסמו פה מחירון
יוסף
למה אין סניף בקריות
דין דין
למכור אוכל יהודי בקסבה שמסביבך כנפה מכל סוג זה חידוש מרענן.בסופו של יום נחזור למקורות.
עברית תקנית
ערב יום ששי? הכוונה היא לערב שבת ולא ליום חמישי בערב שהוא ערב ששי.
דברו עברית כדי למנוע אי הבנות
יונה
ערב יום שישי זה יום חמישי בערב לידיעה