-->
פיצרייה פורמנ'ס
פיצרייה פורמנ'ס

באיחור בגלל הקורונה: פיצה פורמנ'ס סוף סוף נפתחת

הסניף החיפאי של פיצה פורמנ'ס ייפתח ברחוב הגליל בנוה שאנן באיחור של חודשים ארוכים בגלל משבר הקורונה. הבעלים אביעד פורמן: "אנחנו פותחים להרצה. התכנון הוא לפתוח 60 סניפים בחמש השנים הקרובות"

פורסם בתאריך: 27.6.20 20:06

בעוד שבוע וחצי זה קורה: הסניף החיפאי של פיצה פורמנ'ס יפתח סוף סוף את שעריו ברחוב הגליל בנוה שאנן. הפיצרייה אמורה היתה להיפתח כבר לפני חודשים ארוכים, אך תוכניות לחוד ומציאות קורונה לחוד.

"השבוע הגיע טאבון העצים המיוחד מאיטליה", אומר בגאווה אביעד פורמן, שהוא ואחותו אביבית ייסדו את הרשת, "זהו תנור עוצמתי שיספק את העומס הצפוי. יהיה מגניב. בפיצרייה יש מקומות ישיבה ובשלב הראשון לא יהיו משלוחים, כך שכולם מוזמנים אלינו, להתרשם מהפיצות הנהדרות ומהעיצוב המיוחד".

המקום כשר?

"כשר למהדרין אפילו".

למי שלא מכיר את הסניף בקרית ים, מה בתפריט?

"פיצות, רק פיצות. יש לנו פיצות מיוחדות מאוד כמו למשל הנורווגית שהיא עם סלמון וגבינת שמנת ברוטב שמן כמהין, פיצה פטטה עם תפוח אדמה מדורה שאנחנו אופים בטאבון עם בצל ירוק, גבינות ורוטב בשמל, פיצה פולנטה שהרוטב הוא מפולנטה של תירס טרי ופרמזן עם פטריות יער טריות, ופיצה שום שבה לקחנו את לחם השום המשעמם שמגישים בכל הפיצריות ויצרנו ממנו פיצה עם רוטב של שום ועשבי תיבול עם הגבינות שלנו ושום קונפי שאנחנו מכינים במקום ומפוזר למעלה. המחירים נעים בין 44 שקל ל-78 שקל לפיצה משפחתית".

 

אביעד פורמן

אביעד פורמן

 

 

ומה הפיצה האולטימטיבית בעיניך?

"אני אוהב את הפיצה הכי בסיסית, איטלקית קלאסית, שזו הפיצה פרסקה עם מוצרלה פרסקה טרייה, שמן זית, בלסמי מצומצם, פרמזן ועלי בזיליקום טריים. זה הכי מספק לי את הצורך בפיצה".

מה יהיו שעות הפעילות?

"אנחנו פותחים להרצה ולכן אנחנו לא סגורים על השעות המדויקות. בהרצה נפתח כנראה רק לסרוויס ערב, כך שמומלץ להתעדכן בעמוד שלנו בפייסבוק. ייקח זמן עד שנפתח ליום שלם".

ואתה תהיה פה או שם?

"בחיפה יש זכיין אבל אני אהיה גם פה וגם שם. זה לא קל, אבל התכנון הוא לפתוח 60 סניפים בחמש השנים הקרובות, אז קשה זה שאלה של השקפה".

 


 

 


 

תגובות

8 תגובות
8 תגובות
  1. אחת שיודעת

    בנו"ש אין לך קהל לפיצות עם כמהין ב 70 שקלים, אנחנו רוצים טעים פשוט נקי וזול, ומשלוחים
    אגב ,היה אפשר לכתוב לחם שום רגיל או קלאסי ולא לחם שום משעמם, אני דווקא מאד אוהבת לחם שום "משעמם"

  2. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    פיצרייה בלי משלוחים זה כמו סופרמרקט בלי מקררים
    אין, לא קיימת חיה כזו.

  3. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    מקווה שבאמת תהיה פיצה מוצלחת . ההיצע של פיצות בנוה שאנן ממש לא הכי. הרבה בצק ומעט גבינה!!!

  4. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    50 סניפים ????????????
    רק שלא יקרה מה שהיה בעבר ………………………………………..

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר