המסעדה האסייתית מינה טומיי במרכז קסטרא משיקה מנות שוק חדשות מארבע מדינות במזרח הרחוק – הודו, וייטנאם, דרום קוריאה ויפן.
המנות החדשות בתפריט מהמטבח ההודי הן דאל מנגלור – מרק עדשים עם תפוחי אדמה, גזר, בצל, קשיו, יוגורט, כוסברה ופאפאדם (ויש גם אופציה למנה טבעונית); וגושט מומביי – שווארמה טלה ופרגית בתיבול קשמירי, ארוגולה, כוסברה, בצל כבוש, משחת צ'ילי, יוגורט, צ'אטני מנגו ולחם הודי.
מהמטבח היפני מגיע יאמאגוצ'י דאמפלינג – שלושה כיסוני בצק במילוי עוף, מאודים וצרובים ברוטב צ'ילי ושום קריספי עם סלסת בצל ירוק.
מהמטבח הקוריאני מגיעים באנז חציל – מנה טבעונית של שתי לחמניות שמרים מאודות במילוי של חציל מטוגן, משחת שומשום, מנגו כבוש, כוסברה, מלפפון חמוץ, בצל מטוגן וצ'ילי חריף; ובאנז פרגית – שתי לחמניות שמרים מאודות במילוי של פרגית במרינדה קוריאנית, עלי חסה, בצל כבוש, כוסברה, צ'ילי טרי ומיונז קוריאני.
גם מהמטבח הווייטנאמי הצטרפו לתפריט שתי מנות חדשות: דה נאנג – קדירת שרימפס וקלמארי עם בצל, תרד ובוקצ'וי ברוטב צדפות וסויה ושום קריספי, אשר מוגשת עם אורז לבן; וסייגון ביף – אטריות אודון מוקפצות עם בשר בבישול ארוך, בצל לבן, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק, תרד, נבטים ובוקצ'וי ברוטב צדפות וסויה.
וזה לא הכל. אל תפריט האלכוהול התווסף קוקטייל חדש – סנגרייה אסייתית, שמכילה יין אדום, ליקר פרח הסמבוק, לימון סחוט, תפוזים, פירות העונה, מקל קינמון וג'ינג'ר, שניתן להגיש גם חם וגם קר.
השף של מינה טומי טרוור סול: "בחרתי במנות ייחודיות מהשווקים של המזרח הרחוק כדי להעניק לסועדים מגוון טעמים מעניין ומרגש שייתן הצצה ייחודית למטבחים השונים".
תגובות