לרגל שבוע הפיצה הבין לאומי שנפתח היום (ראשון) רקח רועי הלוי, השף של רשת המסעדות האיטלקיות רפאלו, שתי פיצות עם תוספות בלתי שגרתיות בעליל – פיצה שורט ריבס עם בשר אסאדו מפורק, תרד, בצל צלוי, קרם בטטה, שמן כמהין, גבינת מוצרלה וגבינת פרמז'ן, ופיצה עם גבינת בורטה איטלקית.
הלוי: "לקראת יום הפיצה הבין לאומי הכנו שתי פיצות לא שגרתיות ונדירות בטעם שלהן – פיצה שורט ריבס שתוגש בסניפים בקסטרא ובעין שמר, ופיצה עם גבינת בוראטה שתוצע בסניף הכשר בקריון. בקרוב נשיק תפריט חדש עם המון מנות מעניינות, וגם הפיצה שורט ריבס צפויה להיכנס אליו".
תגובות