-->
בעתו (צילום: מתוך האינסטגרם של המסעדה)
בעתו (צילום: מתוך האינסטגרם של המסעדה)

למה מסעדת בעתו בשוק תלפיות נסגרת?

שבועיים בלבד לאחר שאירח את השף אבירם שטייניץ לערב של נוסטלגיה למסעדת וואלה, הודיע השף גיא רוזמרין על סגירתה של מסעדת בעתו בשוק תלפיות: "החלטנו לסגור את בעתו, הבית שהיה הכל עבורנו בשנתיים וחצי האחרונות"

פורסם בתאריך: 6.10.24 11:11

אתמול (שבת), שבועיים בלבד לאחר שאירח את השף אבירם שטייניץ לערב של נוסטלגיה למסעדת וואלה, הודיע השף גיא רוזמרין על סגירתה של מסעדת בעתו בשוק תלפיות.

רוזמרין, 30, פיינליסט "משחקי השף", עבד בעבר במסעדות השף התל אביביות טאיזו של השף יובל בן נריה וסנטה קתרינה של השף תומר אגאי שהיה גם המנטור שלו בריאליטי "משחקי השף", ובהמשך גם בתלפיות של אילן פרון בשוק תלפיות. בעתו, שהתבססה על ההיצע המגוון של השוק, הוקמה לפני כשנתיים וחצי במקום דוכן הסנדוויצ'ים מפגש השוק, והאטרקציה הגדולה שלה היתה המטבח הפתוח.

 

 

רוזמרין בישר על סגירתה של המסעדה בפוסט באינסטגרם וכתב: "חברים יקרים, השנה האחרונה הביאה איתה הרבה שינויים והרבה מאוד אתגרים. הדברים האלו הובילו אותי להחלטות שקשורות גם למצב בארץ ובחיפה, וגם לחיים האישיים שלי עם רצון להתקרב למשפחה ולבית. בעקבות זאת, לצערנו החלטנו לסגור את בעתו, הבית שהיה הכל עבורנו בשנתיים וחצי האחרונות".

רוזמרין הודה "לחקלאים, לדייגים, לספקים, ליצרנים, לאנשי היין, לאנשי הצוות ולכל מי שהיה חלק מאיתנו – מהמשפחה המדהימה הזאת – מההקמה ועד היום. יותר מהכל רצינו להגיד תודה גדולה לכם, אורחי המקום, על הפרגון ועל האהבה האינסופית. בלעדיכם כלום לא היה קורה. המסעדה תמשיך לפעול עד סוף אוקטובר. נעדכן לגבי אירועי סגירה וחגיגות מיוחדות. תישארו מעודכנים לקראת הדברים החדשים שיבואו בקרוב".

 

הפוסט של גיא רוזמרין

הפוסט של גיא רוזמרין

 

תגובות

16 תגובות
16 תגובות
  1. נוגה

    אין לזה קהל בחיפה. זו עיר ענייה ואנשים קשים ומבוגרים. בחיפה מקסימום פלאפל. בתל אביב זה היה מצליח.

  2. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    למסעדה הזאת לא היה זכות קיום !
    היא הייתה ״פלצנית״ מנות עלובות בכמות עם מחירים מטורפים.
    אכלנו בה עם חברים פעם אחת והחלטנו שלא נשוב אליה עוד.
    סגירתה אינה הפסד גדול לעיר שלנו

  3. האחד

    לא הפסד גדול לעיר שלנו.
    המסעדה הזאת ״פלצנית״ בעלי. חושבים שעם שם מיוחד אפשר לעבוד על הלקוחות.
    אכלנו בה עם חברים פעם אחת והחלטנו שלא נשוב אליה עוד.
    מנות מגוחכות בכמות במחירים ללא פרופורציה.
    זה סופם של חמדנים שחושבים שהלקוחות פראיירים !

  4. מאוכזבת

    מסכימה לגמרי עם התגובות שלפני. אנחנו כל שבוע בשוק תלפיות ובכל פעם בוחרים מסעדה אחרת. הגענו פעם אחת ל"בעיתו", המנות היו מזעריות והמחירים בשמיים. יצאנו רעבים, התאכזבנו מהטעם ושילמנו המון ביחס למסעדות דומות. זה היה ממש מעליב על גבול הניצול. יותר לא התקרבנו אל המסעדה וזה גם ממש לא מפתיע שהיא נסגרת. כשזוג מתיישב במסעדה ומשלם מאות שקלים על חתיכת דג זעירה עם שתיה ויוצא מורעב, המסקנה היא שמשהו ממש לא עובד.

  5. עומר

    רק בתל אביב אנשים ישלמו הון על כלום ושום דבר ועוד יתגאו בזה.גיא,כביש 2 דרומה פתוח,הפריירים המתחלפים מחכים בכליון עיניים.

  6. אעבדו חיים

    עד שלא ינקו את השכונה הזו מהדרעק שבה והעיריה תתחיל להתייחס ברצינות להדר כמו שכונה אמיתית ולא חניון של עובדי עירייה בטלנים (העירייה בהדר ליד השוק) ששותים קפה אצל חברים שלהם בתלפיות אז ימשיכו להסגר עסקים וכסף הולך לתל אביב

  7. עופר ארנון

    ממש חבל מאד!
    המסעדה בחיפה!
    התגובות כאן משמיצות. אבל המסעדה מצוינת !!!
    וזה חבל מאד, כי אין כזו כאן בחיפה. הינו במסעדה כ 10 פעמים. כל ביס טעים ומדויק להפליא.
    בהצלחה שף רוזמרין ולצוות.

  8. דולפינה חיפאית

    מסעדת שוק במחיר של מסעדת מישלן. חייבת להיות פרופורציה בין המחיר לחוויה.

  9. ממ

    קשה להבין את השנאה בחלק מהפוסטים, שחלקם גם מנוסחים באופן ובמלים שסביר להניח שאותו אדם כתב אותם. מסעדה מצוינת. יקר לכם, פשוט אל תבואו, אין צורך להיעלב. האוכל היה טוב מאוד, האווירה נהדרת. חבל מאוד שנסגר. בהצלחה לשף בהמשך דרכו מקווה שעוד יחזור להאכיל אותנו.

  10. הגן הסיני איטלקי

    עצוב מאוד. חיפאים אנשים פשוטים. תן להם בית קפה, פיצה, חומוס פלאפל, שווארמה, תאילנדי, הודי, וייטנאמי וכו. לא לסבך אותם עם מנות שף קטנות ואיכותיות.

  11. אמנון

    וטוב שכך! מסעדה מיותרת ושף (לכאורה) מיותר אף יותר. ערב מזוויע אחד הספיק להבהיר שאילן פרון הוא לא, ואף לא מתקרב. יאללה ביי!!

  12. רויטל

    חבל. אכלנו בה מספר פעמים ומאד נהננו. כל מקום כזה שנסגר זה עוד מסמר בארון הקבורה של חיפה. אבל מקווה שיקומו מקומות אחרים חדשים, לא פחות טובים.
    ונמשיך לעקוב אחרי השף גיא רוזמרין הכה כשרוני. בהצלחה גיא.

  13. חיפאי לצערי

    ברוך שפטרנו !!! והלוואי שזה יהיה סופם של כל מסעדות השפים ההזויים ! קחו את האוכל ההזוי שלכם ותעופו לנו מהעיניים !!!!!!!! והלוואי וכל השוק תלפיות ההזוי הזה ייסגר גם הוא . עיר של הזויים הפכנו להיות ! מאיפה באתם ?

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר