לפני שנה וחצי, בשיא משבר הקורונה והסגרים, נפתחה עגלת הקפה של לוריס בטיילת לואי במרכז הכרמל. בסיום החוזה של הפודטראק ולאור ההצלחה של המקום, החליטו לוריס ורמי עיד, לפתוח מקום של קבע בבניין הסמוך. הקפה נפתח ממש מול האטרקציה של הלב האדום, מקום שבו חיפאים ותיירים מגיעים כדי להצטלם אל מול הנוף של מפרץ חיפה.
"לא היה לנו מה לעשות עם המשאית", היא אומרת, "ובגלל הביקוש הגדול לגלידה בטיילת, החלטנו לפתוח משאית של גלידה. ההצלחה שלנו בקפה הלכה וגדלה, בעיקר בגלל הגימיק של הדפסת תמונה על הקפה ומסתבר שזה מה שתפס את הלקוחות. היום מעניין אותם רק להצטלם ולהעלות לאינסטגרם. הרגשנו שהיינו חייבים לעשות גלידה שתהיה מספיק אטרקטיבית, כדי שתמשוך אנשים להגיע, להצטלם ולתייג".
אז מה מיוחד בגלידה שלכם?
"הגלידה היא אמריקאית בכמה טעמים – וניל, וניל צרפתי, שוקולד ובזוקה מרשמלו ורודה. מעל הגלידה ניתן להוסיף עד שמונה תוספות חופשי. ובנוסף להכל, יש תוספת של שיערות סבתא מסביב לגביע, כמו חצאית טוטו, מה שהופך את החוויה לאינסטגרמית במיוחד, כי זו הגלידה שמצטלמת הכי יפה".
מאיפה הרעיון?
"ראינו את זה בלונדון, ואמרנו שאנחנו חייבים לעשות כזה. מעבר לגלידה יש לנו מנה של כדורי אושר, שזה כדורי פנקייק הולנדיים, וגם עליהם אפשר להוסיף תוספות".
המחירים הם לתקופת הרצה. גלידה בסיסית עולה 18 שקלים, בכוס או בגביע, בגודל אחיד.
"הגלידה של לוריס", טיילת לואי, שעות פעילות: כל ימות השבוע 21:00-13:00.
תגובות