על הבר הקולינרי "סינמה פרדיסו" ותפריט החורף דיווחנו לא מזמן. ועכשיו אנחנו מדווחים, כי חובבי ארוחת הבוקר יכולים ליהנות מתפריט בראנץ' משובח המוגש בשישי-שבת. השפים עומר מצליח ואביב חמו מקפידים גם בתפריט הבראנץ' על חומרי גלם איכותיים, טריים ומשובחים המאפיינים את אזור הים התיכון. הטאבון שנבנה במרכז המסעדה מפיץ סביבו ריחות משכרים של מאפי בוקר ופוקאצ'ות. כל זה, יחד עם הנוף עוצר הנשימה של הים הנשקף מהחלונות, הופכים את החוויה למאוד מיוחדת. אם תישארו לשעת השקיעה, בכלל הרווחתם בענק.
מנות הבראנץ' מגוונות – החל מפוקאצ'ה עם סלסת עגבניות, סחוג ביתי וטחינה הר ברכה (32 שקלים); סלט ירקות מהוואדי וגבינת קדוש מצפת (54 שקלים); ירקות צלויים בטאבון בליווי טחינה הר ברכה, סחוג ביתי וגרידת עגבניות (58 שקלים); טוסט מלחם בריוש, אבוקדו טרי, נגיעות צ'ילי בתוספת סלט אישי (58 שקלים); פלטה בוקר טוב עם פוקאצ'ה מהטאבון, סלטוני הבית ודגים בעישון ביתי (119 שקלים); אגס בנדיקט על לחם בריוש, תרד, שמנת, סלמון מעושן, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז ביתי (75 שקלים); סנדוויץ' בקוראסון – בייקון טלה, זוג ביצי עין, איולי בזיליקום, בצל מוחמץ וסלטון טרי בצד (79 שקלים); סטייק אנד אגס – סטייק שייטל, זוג ביצי עין וירקות מוקפצים (119 שקלים); משהו מתוק – לחם בריוש מטוגן בחמאה, קרם פרש ומרמלדת ענבים (54 שקלים).
"סינמה פרדיסו", חוף זמיר. שעות פעילות הבראנץ': שישי-שבת 15:00-10:00. שעות פעילות הבר: כל השבוע מ-17:00 עד אחרון הלקוחות. טלפון: 077-7242093
תגובות