מרכז הבשר חאתם, אשר נפתח לפני כחצי שנה ברחוב אלנבי בחיפה, מציע את כל סוגי הבשר כולל הבשרים המיוחדים שלא רואים כל יום, במחירים משתלמים במיוחד ומבצעים חמים לרגל הפתיחה.
מדובר בעסק משפחתי שהתחיל בדיר אל אסד לפני 20 שנים, שם פתחה המשפחה בית ממכר לבשר עבור תושבי הצפון, לצד מסעדה אנינה ומקום לממכר שווארמה.
לכל אלה מצטרף הסניף החיפאי ובקרוב מתכננת המשפחה להתרחב ולפתוח סניף נוסף בתל אביב. "בניתי את העסק במו ידיי", מספר הבעלים של מרכז הבשר חאתם בגאווה, "וכיום יש לנו מעל 20 עובדים, מקצועיים ומיומנים בכל הנוגע לטיפול בבשר. אני מאוד אוהב את חיפה, עבדתי בה לפני כמה שנים ומבחינתי, המקום הכי נכון להגיע אליו היה חיפה במסגרת ההתרחבות לרשת בשר ידועה ברמה הארצית".
מה מיוחד בבשרים שלכם?
"אנחנו שומרים על המסורת המשפחתית בטריות ואיכות הבשר, על מקצועיות חסרת פשרות. אפשר למצוא אצלינו הכל מהכל – מאנטרקוט משובח, בשר כבש, עוף ועד צלעות, פילה וטלה. לצד הבשר, אנחנו מוכרים תבלינים, רטבים שאנחנו מכינים בעצמנו וכל מה שצריך לבישול גורמה".
איזה בשר אוהבים החיפאים?
"בעיקר, צלעות טלה, אנטרקוט, סינטה ופילה. אני ממליץ לעשות אותם על האש בדרגת צלייה מדיום".
במרכז הבשר תקבלו ייעוץ אישי ומתכונים לבישול, וכן, ניתן לרכוש מנות מוכנות לבישול של שוק טלה ממולא באורז, שוק טלה ממולא בירקות, רוסטביף עם חרדל, שווארמה עגל, קציצות, נתחים מיוחדים לצלייה או עוף ממולא באורז. המנות מגיעות חצי מבושלות ואתם יכולים להמשיך את הבישול בבית רגע לפני הארוחה.
"המקום שלנו נהדר, ש לנו הכל, חנייה בשפע, נקי ואסתטי. כל לקוח זוכה ליחס אישי, אנחנו מכירים את הלקוחות שלנו ויודעים בדיוק מה כל אחד אוהב ואיך הוא אוהב את הבשר שלו".
שעות פתיחה: ימים א'-שבת, בין השעות 9:00 – 19:00.
לפרטים: מרכז הבשר חאתם, רחוב אלנבי 51, 04-9855885
תוכן מקודם
תגובות