את "קלאסה", מסעדה לאוכל דרוזי, פתח יוסף וואהב, 24, במרכז הכרמל, בשורת העסקים שברחבת הפסנתר. כל המשפחה, שמתגוררת בעוספיא, עוזרת במקום החדש. אמו, סנא, אחראית על כל הבישולים והיא נעזרת בבתה, ירין, ואילו אביו, זעיד, עוזר בלוגיסטיקה.
יוסף, למה במרכז הכרמל?
"כל העולם מגיע אלינו לאכול את האוכל הזה, אז קיבלתי החלטה שבמקום שכולם יעלו למעלה לעוספיא ודלית אל-כרמל, אני אביא להם את האוכל למרכז הכרמל. זיהינו שאין כאן אף מסעדה דרוזית ושיש צורך באוכל ביתי, טעים וטרי. בסופו של דבר אין כמו האוכל של אמא".
התפריט הוא זמני ומורכב מבצקים, תבשילי הבית, סלטים ומנות מיוחדות. בהמשך ייכנסו מנות חדשות של תבשילים, כמו מג'דרה, במיה, אורז ועוד לאחר שייבחנו על ידי הסועדים.
סמבוסק (כיסון ממולא): פיצה (20 שקל); זעתר או תרד (17 שקלים); מסחן או ספיחה (25 שקלים). פיצות: אישית, בינונית, משפחתית, ענקית (20/35/45/60 שקלים וכל תוספת 5 שקלים); פיתה דרוזית עם לאבנה ותבולה (18 שקלים); סלטים: תבולה (17/25/45 שקלים); פטוש (20/28/55 שקלים); עלי גפן (30/60 שקלים); כרוב ממולא (25/50 שקלים).
בגזרת המיוחדים ניתן למצוא מאפים המזכירים פיצות עם מגוון תוספות כמו: מנקושה – זעתר טחון עם שומשום (13/20 שקלים); מחמר – פלפל טחון ובצל (13/20 שקלים); ספיחה – בשר עגל טחון, או מסאחן – עוף (28 שקל). קלאסה – ארוחת הבית שיש בה הכל – זעתר, בשר טחון, עוף, בצל (55 שקל);
שדרות הנשיא 119, מרכז הכרמל. שעות פתיחה: כל יום בין השעות 24:00-10:00. טלפון למשלוחים (חיפה, נשר, טירת הכרמל): 04-6188333
אלון
Clasa באמת. אפילו לאיית נכון לא יודעים.
אם רוצים לבטא את זה כ"קלאסה" צריך לכתוב עם 2 -s.
"Classa" אחרת זה נשמע קלאזה.
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
"חייה בתוך עמך" … זהו מקום עממי, תחשוב על זה כבחן פתע לאיות.
האם ראית שילוט מעודן לפי עקרונות שיווק, או שראית שילוט סטייל עוספיה של אחד שעבורו שני S זה חריגה בתקציב ?
בתאבון !