שאלה: מה הקשר בין פולנייה למרק חמוסטה? תשובה: מרקובה. אם אתם חושבים שזו תחילתה של בדיחה לא מוצלחת, אז אתם טועים. "מרקובה" הוא המיזם החדש של אתי רובין וחמותה.
"זה מה שהקורונה גרמה לנו לעשות במהלך הסגרים", מספרת רובין, "שתינו הבנו שהפכנו להיות מומחיות בגלגול קובה. אני מטופלת בשני תינוקות קטנים, והייתי חייבת להעסיק את עצמי במשהו אחר כדי להישאר שפויה".
ומה לכן, שתי פולניות, ולקובה?
"חמותי למדה להכין קובה מחמותה הכורדית, והיא זו שלימדה אותי. יש לנו קילומטראז' לא רע בגלגול. הקובה שלנו הוא מעולה, ואנחנו מכינות שלושה סוגי מרק שונים. הכל מגיע חם וטרי כי כל המנות מבושלות לפי הזמנה, ולכן רצוי להזמין יממה מראש, במיוחד כשההזמנות הן לכמויות גדולות. קובה קפוא יש תמיד במלאי, ואת זה אפשר להזמין מעכשיו לעכשיו".
התפריט של מרקובה כולל קובה בשר קפוא (יחידה אחת בחמישה שקלים, 20 יחידות ב-95 שקל) וקובה בשר מבושל בתוך מרק לבחירה – דלעת, סלק או חמוסטה – עם תוספת של אורז לבן (שש יחידות ב-75 שקל, תשע יחידות ב-105 שקל, ו-12 יחידות ב-135 שקל).
מינימום הזמנה 70 שקל, משלוחים בחיפה בלבד ובחינם לשכונות דניה, רמת אלמוגי ורמות רמז. טלפון להזמנות: 077-9234226.
התפריט של מרקובה כולל קובה בשר קפוא (יחידה אחת בחמישה שקלים, 20 יחידות ב-95 שקל) וקובה בשר מבושל בתוך מרק לבחירה – דלעת, סלק או חמוסטה – עם תוספת של אורז לבן (שש יחידות ב-75 שקל, תשע יחידות ב-105 שקל, ו-12 יחידות ב-135 שקל).
מינימום הזמנה 70 שקל, משלוחים בחיפה בלבד ובחינם לשכונות דניה, רמת אלמוגי ורמות רמז. טלפון להזמנות: 077-9234226.
תגובות